user_mobilelogo

contact

contact

mix produce

Member login

Rechts banner TCS

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Wie bezoekt ons

We hebben 550 gasten en geen leden online

 

 


ACN Mystic Wind

A Celtic Night  II "Mystic Wind" Fluitist Ron Korb ensemble.


 

PA Technic XL


Live evenementen en begeleiding van artiesten is onze specialiteit. We hebben het tot onze taak verheven om het de Artiest zo gemakkelijk mogelijk te maken en nemen dan ook veel zaken uit handen.

Door samen te werken met professionele collega's kunnen we een ruim aanbod van diensten bieden. Of het nu gaat om een geluidsetje of een volledige podium productie, we denken graag mee!

Neem contact op als je eens van gedachten wilt wisselen wat wij voor jouw evenement kunnen doen of wat wij voor jou als Artiest kunnen doen.

Met ruim 20 jaar ervaring in de entertainment branche, zowel in het buitenland werkend als tourmanagement maar ook in Nederland aan bijvoorbeeld muziekevenementen of aan theaterproducties, denken wij altijd iets te kunnen toevoegen aan jouw idee, optreden of concept.

The Spirit Sings (theater trailer)

Visagino Country Festival

"Het eerste jaar (2000) was het voor ons spannend om bij jullie een artiest te boeken. Een Nederlands bedrijf dat een artiest levert uit Canada op een festival in Litouwen. Het tweede jaar leverden jullie opnieuw kwaliteit en ontstond er vertrouwen. Het derde jaar hebben wij ons volledig laten adviseren! Jullie begrijpen wat ons internationale festival nodig heeft en tot zover hebben jullie ons nog nooit teleurgesteld."

In 2011 ondersteunden wij dit geweldige festival met een gesponsord optreden van de Canadese band MYROL. Het festival kon door wegvallende sponsoren geen internationale artiesten aantrekken. Dankzij de medewerking van MYROL en een Canadese subsidiegever zijn we trots dat we toch een hoofdact hebben kunnen leveren. De weg naar Litouwen werd vastgelegd in een documentaire.

whoisontour
whoisontour Spotify acquires minority stake in DistroKid, enabling artists to upload to multiple services... from Spotify - Music Business Worldwide www.musicbusiness... #distrokid
03:26PM Oct 17
whoisontour
whoisontour I just uploaded “The making of HAC” to #Vimeo : vimeo.com/295555757
10:29AM Oct 17
whoisontour
whoisontour Very interesting development: Spotify Launches Global Cultures Initiative disq.us/t/36vzhio
06:17AM Oct 10
Mc Ent Home of

 

Proud member of...

IMMF (International Music Managers Forum)    MBM (Music Business Mentoring)    Buma Stemra auteursrechten organisatie   Sena (Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten)