mix produce

Wie bezoekt ons

We hebben 142 gasten en geen leden online

Een nieuwe show over de Mountain Métis in productie.

Naar aanleiding van de feestelijkheden rond het 150 jaar bestaan van de Confederatie of Canada in 2017 heeft de Canadese artieste Laura Vinson gevraagd om een nieuwe theater show voor haar te produceren. Naar aanleiding van het succes van "The Spirit Sings" gaat de producent met deze nieuwe show nog een stap verder en  wordt de show als multi-media productie geproduceerd.

"We, Mountain Métis"
Voor deze bijzondere verjaring van Canada is de artieste verder gedoken in haar familie geschiedenis en heeft ze een groot aantal liedjes geschreven over de Mountain Métis. De familie van Vinson woont al generaties lang aan de voet van de Rocky Mountains. De Mountain Métis bestond uit pels jagers en berg gidsen. Hun bloed is een mix van blank en Indiaans bloed. 

De theater productie wordt een multi media project dat zowel in het theater als in de bioscoop te zien zal zijn. Elk liedje in de show wordt samengevat als een mini film waarbij de Rocky Mountains en haar oorspronkelijke inwoners een belangrijke rol zullen spelen.

Het team van Mc-Ent management produceert de gehele theater- en videoproductie in Canada en de eindproductie in Nederland.

In September 2017 zal de show in Edmonton Canada in premiére gaan. Wanneer de show naar Nederland komt is nog niet bekend.

McEntMusic
McEntMusic Holidays Are Coming kerstshows in volle gang. Dinner Show editie voor het Korps Nationale Reserve. #home www.instagram.com...
07:55AM Dec 16
whoisontour
whoisontour Very interesting development: Spotify Launches Global Cultures Initiative disq.us/t/36vzhio
06:17AM Oct 10
whoisontour
whoisontour David Celia (Toronto Canada) & Marla live in Theater Posa in Lelystad, zaterdag 3 november. Singer-songwriters met een hang naar de 60s sound. buff.ly/2P6AYxB pic.twitter.com/q...
04:27PM Oct 03
Mc Ent Home of

 

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By StackIdeas