user_mobilelogo

contact

contact

mix produce

Member login

Rechts banner TCS

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Wie bezoekt ons

We hebben 124 gasten en geen leden online

 

 


ACN Mystic Wind

A Celtic Night  II "Mystic Wind" Fluitist Ron Korb ensemble.


 

Naar aanleiding van de feestelijkheden rond het 150 jaar bestaan van de Confederatie of Canada in 2017 heeft de Canadese artieste Laura Vinson gevraagd om een nieuwe theater show voor haar te produceren. Naar aanleiding van het succes van "The Spirit Sings" gaat de producent met deze nieuwe show nog een stap verder en  wordt de show als multi-media productie geproduceerd.

"We, Mountain Métis"
Voor deze bijzondere verjaring van Canada is de artieste verder gedoken in haar familie geschiedenis en heeft ze een groot aantal liedjes geschreven over de Mountain Métis. De familie van Vinson woont al generaties lang aan de voet van de Rocky Mountains. De Mountain Métis bestond uit pels jagers en berg gidsen. Hun bloed is een mix van blank en Indiaans bloed. 

De theater productie wordt een multi media project dat zowel in het theater als in de bioscoop te zien zal zijn. Elk liedje in de show wordt samengevat als een mini film waarbij de Rocky Mountains en haar oorspronkelijke inwoners een belangrijke rol zullen spelen.

Het team van Mc-Ent management produceert de gehele theater- en videoproductie in Canada en de eindproductie in Nederland.

In September 2017 zal de show in Edmonton Canada in premiére gaan. Wanneer de show naar Nederland komt is nog niet bekend.

The Spirit Sings (theater trailer)

Visagino Country Festival

"Het eerste jaar (2000) was het voor ons spannend om bij jullie een artiest te boeken. Een Nederlands bedrijf dat een artiest levert uit Canada op een festival in Litouwen. Het tweede jaar leverden jullie opnieuw kwaliteit en ontstond er vertrouwen. Het derde jaar hebben wij ons volledig laten adviseren! Jullie begrijpen wat ons internationale festival nodig heeft en tot zover hebben jullie ons nog nooit teleurgesteld."

In 2011 ondersteunden wij dit geweldige festival met een gesponsord optreden van de Canadese band MYROL. Het festival kon door wegvallende sponsoren geen internationale artiesten aantrekken. Dankzij de medewerking van MYROL en een Canadese subsidiegever zijn we trots dat we toch een hoofdact hebben kunnen leveren. De weg naar Litouwen werd vastgelegd in een documentaire.

whoisontour
whoisontour Spotify acquires minority stake in DistroKid, enabling artists to upload to multiple services... from Spotify - Music Business Worldwide www.musicbusiness... #distrokid
03:26PM Oct 17
whoisontour
whoisontour I just uploaded “The making of HAC” to #Vimeo : vimeo.com/295555757
10:29AM Oct 17
whoisontour
whoisontour Very interesting development: Spotify Launches Global Cultures Initiative disq.us/t/36vzhio
06:17AM Oct 10
Mc Ent Home of

 

Proud member of...

IMMF (International Music Managers Forum)    MBM (Music Business Mentoring)    Buma Stemra auteursrechten organisatie   Sena (Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten)