user_mobilelogo

contact

contact

mix produce

Member login

Rechts banner TCS

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Wie bezoekt ons

We hebben 527 gasten en geen leden online

 

 


ACN Mystic Wind

A Celtic Night  II "Mystic Wind" Fluitist Ron Korb ensemble.


 

Adliciousfoto Arend SpaansADLICIOUS, terug van weggeweest?… nee, nooit weggeweest!

Na hun zege, het behalen van tweede plek tijdens de X-Factor shows in 2011 is het ADLICIOUS voor de wind gegaan. De optredens kwamen al heel snel op gang na hun eerste televisie auditie en dat is daarna altijd doorgegaan.


Naast live optredens zijn de gezworen vrienden Laise, Shirley en Jordy te zien in verschillende televisie programma’s en laten ze horen elke muziekstijl aan te kunnen. Uniek was bijvoorbeeld het optreden bij Tijl Beckand in het programma “De Tiende van Tijl”. Op hun eigen unieke wijze bracht ADLICIOUS het klassieke stuk “Piu Non Si Trovano” van WA Mozart, het liet de enorme diversiteit en muzikaliteit zien van deze groep jonge artiesten die elkaar op het Rotterdams Conservatorium hebben leren kennen.

Hun carrière werd verder uitgebouwd en hun vleugels spreiden zich ver buiten de Nederlandse grenzen.

Ook solistisch gaat het de groep voor de wind. Elke artiest uit de groep heeft een eigen specialiteit als het op muziek genre aankomt. Zo zagen we Jordy, nu beter bekend als JORDAN ROY in de televisie talentenjacht “The Voice” optreden (seizoen 2016-2017). Alle coaches draaiden hun stoel maar JORDAN koos Waylon en hij ging aan het werk met JORDAN. De competitie was enorm en net voor de live shows koos Waylon voor de opponent. SHIRLEY werkt in verschillende projecten mee en toured momenteel met een theater productie “The Adele Project”. Haar favoriete genre is Jazz. LAISE kiest als ze solo optreed vooral voor de Kaapverdische kant van de muziek medaille en reist de halve wereld rond om op te treden.

Ondanks de vele solo projecten is het trio ook heel actief als ADLICIOUS. Dynamische optredens met het repertoire van vandaag combineren ze met speciale acts die passend gemaakt worden bij een opdracht. Recentelijk was de groep in het theater te zien in een serie kerstshows waarbij ze begeleid werden door een 50 koppig orkest, iets waar ze hun hand niet voor omdraaien. 

Nieuwe show voor bedrijfs evenementen en theater!

Onder de groepsnaam ADLICIOUS werkt de groep nu hard aan een showproductie voor bedrijfsevenementen, feesten maar ook als muziektheater productie aan een show die de hits van de 70’s en 80’s bevat. Hun unieke driestemmige vocalen worden verwerkt in mooie nieuwe en moderne arrangementen van songs die de tijdsgeest nooit verloren hebben. Re-live the 70’s and 80’s samen met ADLICIOUS en een geweldig liveband op jouw evenement of in het theater!


Mc-Ent management tekent voor de productie en de verkoop en is een fantastische samenwerking aangegaan met deze gedreven artiesten.

The Spirit Sings (theater trailer)

Visagino Country Festival

"Het eerste jaar (2000) was het voor ons spannend om bij jullie een artiest te boeken. Een Nederlands bedrijf dat een artiest levert uit Canada op een festival in Litouwen. Het tweede jaar leverden jullie opnieuw kwaliteit en ontstond er vertrouwen. Het derde jaar hebben wij ons volledig laten adviseren! Jullie begrijpen wat ons internationale festival nodig heeft en tot zover hebben jullie ons nog nooit teleurgesteld."

In 2011 ondersteunden wij dit geweldige festival met een gesponsord optreden van de Canadese band MYROL. Het festival kon door wegvallende sponsoren geen internationale artiesten aantrekken. Dankzij de medewerking van MYROL en een Canadese subsidiegever zijn we trots dat we toch een hoofdact hebben kunnen leveren. De weg naar Litouwen werd vastgelegd in een documentaire.

whoisontour
whoisontour Spotify acquires minority stake in DistroKid, enabling artists to upload to multiple services... from Spotify - Music Business Worldwide www.musicbusiness... #distrokid
03:26PM Oct 17
whoisontour
whoisontour I just uploaded “The making of HAC” to #Vimeo : vimeo.com/295555757
10:29AM Oct 17
whoisontour
whoisontour Very interesting development: Spotify Launches Global Cultures Initiative disq.us/t/36vzhio
06:17AM Oct 10
Mc Ent Home of

 

Proud member of...

IMMF (International Music Managers Forum)    MBM (Music Business Mentoring)    Buma Stemra auteursrechten organisatie   Sena (Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten)