user_mobilelogo

contact

contact

mix produce

Member login

Rechts banner TCS

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Wie bezoekt ons

We hebben 544 gasten en geen leden online

 

 


ACN Mystic Wind

A Celtic Night  II "Mystic Wind" Fluitist Ron Korb ensemble.


 

Muziekmiddag met opkomend talent bij Setske Mostaert.
 
Al jarenlang werkt Setske Mostaert met heel veel talent samen, maar een van de leukste lessen om te geven is wel aan opkomend talent. Het is mooi om ze te zien ontwikkelen en om samen te werken aan hun persoon als zanger/zangeres. Dit geeft heel veel voldoening.
 
Afgelopen zondag 3 december organiseerde Setske deze middag voor een aantal van haar leerlingen.
Het idee was om ze in ontspannen sfeer bij elkaar te brengen en ze stuk voor stuk hun zelfgekozen liedjes te laten zingen. Normaal gesproken is dat al spannend maar wat helemaal doodeng is om dit voor een heel klein groepje mensen te doen.

Maar alle jongeren hebben zich hier goed doorheengeslagen en hebben kunnen laten horen wat ze in hun mars hebben. Een enorm leuke ervaring op de zondagmiddag, en aangenaam omdat iedereen iets lekkers te eten had meegebracht waardoor er al snel een hele ontspannen sfeer ontstond. Het is voor de leerlingen ook leuk om elkaar eens te ontmoeten en te kijken wat anderen opsteken bij Setske. Zo kun je leren van elkaar. 

Omdat wij bij onze muziek en theaterproducties graag met Setske samenwerken heeft ze ons uitgenodigd om bij deze muziekmiddag te zijn en wat een leuke middag hebben we gehad!
De jeugd heeft ook muzikaal gezien de toekomst. Van singer-songwriter naar pop en van soul naar een leuk duet. Hoe leuk is het om naar dit talent te luisteren die liedjes zingen uit onze jeugd. Juist in de setting van de zondagmiddag die zo ontspannen was kun je een goed beeld vormen waar deze jongeren naar op weg zijn, en in andere gevallen zelfs al hebben bereikt op zo’n jonge leeftijd. Ik vond het verrassend om te horen wat voor nummers deze aankomende artiesten zelf al schrijven en vol overtuiging hebben uitgevoerd.

Maar het ging deze dag niet alleen maar om zingen en lekker eten. Zowel Setske als wij hebben geprobeerd om een klein stukje inzicht te geven in hoe het werkt in de muziekwereld. Het was heel leuk om in je eigen ervaring te duiken en verhalen te vertellen waar ze hopelijk in de toekomst wat aan hebben. Het is ook interessant om te kijken hoe ze hun toekomst zien en of ze hier professioneel hun werk van willen maken. Opvallend was dat eigenlijk elke artiest al een behoorlijk doelgericht plan heeft en ook al goede stappen in de juiste richting hebben gezet.

Voor mij smaakte deze middag absoluut naar meer en ik hoop oprecht dat de aankomende nieuwe lichting artiesten er ook iets aan gehad hebben naast dat het gewoon een gezellige muzikale middag was.

Bij deze middag waren opkomende talenten: Daniel Dojconovic, Roemillo Baumgard, Nienke ter Haar en de zusjes Gitte en Marit Vianen. Bedankt dat jullie je muzikaal zo open stelde!


muziekmiddag 3dec2017

 

The Spirit Sings (theater trailer)

Visagino Country Festival

"Het eerste jaar (2000) was het voor ons spannend om bij jullie een artiest te boeken. Een Nederlands bedrijf dat een artiest levert uit Canada op een festival in Litouwen. Het tweede jaar leverden jullie opnieuw kwaliteit en ontstond er vertrouwen. Het derde jaar hebben wij ons volledig laten adviseren! Jullie begrijpen wat ons internationale festival nodig heeft en tot zover hebben jullie ons nog nooit teleurgesteld."

In 2011 ondersteunden wij dit geweldige festival met een gesponsord optreden van de Canadese band MYROL. Het festival kon door wegvallende sponsoren geen internationale artiesten aantrekken. Dankzij de medewerking van MYROL en een Canadese subsidiegever zijn we trots dat we toch een hoofdact hebben kunnen leveren. De weg naar Litouwen werd vastgelegd in een documentaire.

whoisontour
whoisontour Spotify acquires minority stake in DistroKid, enabling artists to upload to multiple services... from Spotify - Music Business Worldwide www.musicbusiness... #distrokid
03:26PM Oct 17
whoisontour
whoisontour I just uploaded “The making of HAC” to #Vimeo : vimeo.com/295555757
10:29AM Oct 17
whoisontour
whoisontour Very interesting development: Spotify Launches Global Cultures Initiative disq.us/t/36vzhio
06:17AM Oct 10
Mc Ent Home of

 

Proud member of...

IMMF (International Music Managers Forum)    MBM (Music Business Mentoring)    Buma Stemra auteursrechten organisatie   Sena (Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten)