fbpx

Artiesten begeleiding Mc-Ent management

Artiesten begeleiding kan in veel vormen worden gegoten. Wij kunnen als persoonlijk manager (management) een sparringpartner zijn op zowel zakelijk als creatief gebied. Wij kijken naar je carrière, de mogelijkheden en de weg die wordt gekozen om jouw carrière te stimuleren en uit te bouwen. Uiteraard staan jouw wensen voorop en bespreken we dit in maximaal twee oriënterende en vrijblijvende ‘ronde tafel*’ gesprekken.


*de ronde tafel staat voor géén hoeken, géén hoofd aan tafel. Hier is de doelstelling dus dat we er allemaal gelijkwaardig instaan en iedereen zijn of haar expertise inbrengt. 

"het is géén zakelijke overeenkomst, het gaat om samenwerken"

Wij zien artiesten management niet als een zakelijke overeenkomst waarbij er alleen maar percentages van de gage worden ingehouden. Wij staan graag samen met jou als artiest binnen de cirkel en zien het als een samenwerkingsovereenkomst. Wij zien jouw persoon als artiest graag als een merk dat we verder op de kaart willen zetten. Wij zijn allemaal onderdeel van dat merk waarbij iedereen zijn eigen taak heeft om dit te bereiken. Jij als artiest kan niet rustig achterover leunen en afwachten wat er gebeurt, de tijden in de muziekbusiness zijn verandert en de concurrentie is groot door het enorme aanbod van televisie talentenjachten. Om hier jouw plek in te zoeken en te behouden is een uitdaging die wij graag aangaan.

Deze vorm van management zien wij dus als een samenwerkingsovereenkomst waarbij we niet alleen kijken naar de optreed mogelijkheden maar vooral naar het hele merk artiest. Van kleding keuze en foto’s tot de keuze van muzikale arrangementen en muzikanten, hoe ziet de live show eruit en wat wordt jouw imago. Via social wizzard zorgen wij voor een voortdurende stroom aan nieuws feitjes, grapjes en wetenswaardigheden. Hands on management dus.

Tip. Voor wie is artiesten management eigenlijk geschikt?. Een artiestenmanager neemt werk uit je handen en denkt zakelijk, technisch en creatief met je mee. Maar dan is het wel belangrijk dat je dan ook werk hebt. Een artiesten manager is namelijk geen boekingsagent die ervoor zorgt dat jij optredens krijgt. Het is wel een gevolg van een samenwerking maar niet het uitgangspunt. Het uitgangspunt is om jou werk, tijd en frustratie uit je handen te nemen, mee te denken, ideeën te bedenken, uit te werken en oplossingen te zoeken voor zakelijke, muzikale, technische en creatieve vraagstukken. Wie wil er nu niet een personal assistent?

Na veel studies, aanvullende masterclasses en meer dan 25 jaar ervaring op de internationale muziekmarkt denken wij het recht te hebben mee te praten over de muziekbusiness. Deze kennis, die nog dagelijks wordt aangevuld want je bent nooit uitgeleerd in de veranderende entertainmentwereld, willen wij graag positief inzetten.

Advies en begeleiding zonder samenwerkingsovereenkomst.

Niet elke artiest wil zijn hele carrière laten begeleiden door een manager/management. Heel begrijpelijk gezien de huidige mogelijkheden van zelfpromotie. Uiteraard staan wij ook in dienst van deze artiesten zonder samenwerkingsovereenkomst. Als jij als artiest eens wil brainstormen over jouw carrière en mogelijkheden, of gebruik wilt maken van een losse dienst zoals socialwizzard, maar ook om jouw contracten eens door te lichten dan ben je bij Mc-Ent management van harte welkom. Wij staan graag klaar voor een ronde tafel gesprek met jou! Koffie, doos met koekjes en/of honingthee inbegrepen!

In een paar sessies, of op een losse basis brengen wij onze bevindingen in kaart, adviseren en begeleiden je graag in de eerste nieuwe stappen die genomen moeten worden. Wij geloven niet in alles alléén te doen. Wij werken dan ook samen met theater-, geluid-, licht-, video- en studiotechnici maar ook met een vocal-coach, een fysiotherapeut, een choreograaf en een make-up artist om alles wat betreft jouw carrière aan te kunnen pakken als daar behoefte aan is. De samenwerking met een vestzak theater geeft ons de mogelijkheid om een act en/of show volledig uit te werken, te testen en te presenteren. Om de expertise verder te kunnen ondersteunen werken wij nauw samen met een advocatenkantoor en een accountantskantoor die beiden volledig gespecialiseerd en erkend zijn in artiesten en entertainmentbranche. Zo laten we niks aan het toeval over.

Maak kennis met ons en maak een vrijblijvende (Skype) afspraak.