fbpx

Slechts 10 Canadese singer-songwriters werden geselecteerd voor deze unieke muziek documentaire. Op een van de mooiste locaties in de Canadese Rocky Mountains komen ze samen in een open-air theater omringd door 100 beste vrienden en fans. In de 3 dagen durende sessies spelen ze hun beste songs geheel akoestisch en unplugged allemaal professioneel op video geregistreerd en verwerkt in een bijzondere muziek documentaire.

Campfire Sessions

Whoisontour.org is de internationale community website van Mc-Ent management. Op deze website kunnen artiesten zich aanmelden die op tournee naar Europa komen én opdrachtgevers zoals festivals en muziekclubs die op zoek zijn naar internationale groepen en bands. De lijst met artiesten wordt steeds verder uitgebreid. Alle gepubliceerde artiesten zijn beschikbaar voor internationale optredens.

whoisontour org

"Holidays Are Coming" is een energieke Amerikaans getinte kerstshow in big-band stijl. Het concert wordt jaarlijks gespeeld door de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (Koninklijke Landmacht). Tijdens de theatershows ontvangt het orkest één of meer solisten.

Holidays Are Coming

De Canadese groep Laura Vinson and Free Spirit is één van de parade paardjes bij Mc-Ent management. Al meer dan 20 jaar wordt er intensief samengewerkt met deze unieke groep van Métis artiesten (half indiaans half blank). Naast het tourmanagement ontwikkelde Mc-Ent productions samen met leading lady Laura Vinson een theatershow gebasseerd op de muziek van de groep.

lauravinson com