Mc-Ent management en productions

logo

Mc-Ent management en productions
is een persoonlijk management, service- en adviesbureau voor artiesten, muziekproducties en partner van professionele live muziek locaties. Alle diensten vloeien naadloos over en vullen elkaar aan.


Artiesten.
Het persoonlijk artiestenmanagement onderscheidt zich in twee groepen; Nederlandse en Canadese artiesten. De artiesten worden zowel artistiek als zakelijk begeleid in de opbouw en het uitbreiden van hun carrière, het samenstellen van podiumshows en de promotie via onder andere social media.


Als servicebureau in dienst van artiesten werkt het bureau als persoonlijk artiestenmanagement en wordt dit ondersteund door een eigen muziekmedia label Col-Me records dat een volledig Europees distributie kanaal heeft, de muziekuitgeverij Mc-Ent publishing en het internationale management whoisontour.org. Via een eigen ticketshop zijn kaarten voor bepaalde voorstellingen en shows rechtstreeks te koop.


Produceren.
Voor het eigen label Col-Me records, de web-tv show The Campfire Sessions en in opdracht van derden worden geluid- en beelddragers door de eigen producer geproduceerd en gemixt. Aanvullende dienst is het DTP werk zoals hoesontwerp maar ook het reproduceren van geluid en beelddragers en het maken en plaatsen van internet streams.


Tourmanagement en impresariaat.
Voor internationaal optredende artiesten uit met name Canada werkt het bureau met een eigen tourmanagement die de gehele logistieke en zakelijke taken voor haar rekening neemt.

Het impresariaat richt zich op eigen muziektheater producties en het produceren, maken en uitvoeren van programma’s voor derden.

© 2019 Your Company. All Rights Reserved. Designed By StackIdeas