fbpx

Social Media Advies

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest en nog heel veel andere kanalen.
Overal kun je een zakelijk account aanmaken. Je hebt een banner gemaakt, je profiel is volledig ingevuld en jouw headshot (avatar in de hedendaagse wereld) staat online. Je volgt wat bekenden, liked af en toe wat maar na een paar maanden kom je erachter dat jouw groep volgers maar niet groeit.  Wat plaats je om ze bij je te houden en vooral om nieuwe volgers, likers, mensen op je e-mailinglist en uiteindelijk de trouwe fan over te houden aan jouw Social Media activiteit.


Niet inactief zijn is het antwoord.


Social, het woord zegt het al maar voor heel veel artiesten, bands, groepen en producties is het niet zo vanzelfsprekend om Social te zijn. Er wordt veel gedeeld over wat de artiest bezig houdt, en nog vaker worden er verwijzingen naar optredens en dergelijke gemaakt maar waar is dan de Social(e) kant? En vooral, hoe houdt je de tijdlijn gevuld met informatie en berichten?


tweet tweet, wie volgt? Deze vraag is heel belangrijk voor een artiest, wie volgt en vooral, waarom volgt iemand jou? Is het een fan die alles van jou wil weten, dan wil hij niet alleen weten waar je optreed. Hij wil alles weten! Hoe ontbijt jij, wat brengt je dag, waar houd jij van en vooral wie volg jij eigenlijk?


Dit laatste is heel belangrijk want als jij kunt aangeven waarom je zelf iemand volgt weet je ook waarom iemand jou wil volgen. En laten we eerlijk zijn, dat gaat om Sociale redenen. Meeleven, lachen, jouw inspiraties laten zien en horen, persoonlijke foto’s en video’s en vooral wie vind jij zo interessant dat je hem / haar volgt.


Als jij vastloopt in dit traject dan helpen wij je graag om jouw Social Media strategie eens door te lopen. Wij maken een rapport van al jouw kanalen en geven een advies hoe je dit kunt verbeteren.


Als je er zelf helemaal net uitkomt omdat je het te druk hebt, of gewoon te ingewikkeld vind dan kun je het ook nog aan ons uitbesteden. Wij gaan in overleg jouw content invullen en zorgen voor meer binding met jouw fans.

Laat onze Social Wizzard jou helpen in de wereld van de nieuwe media.