user_mobilelogo
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Slechts 10 Canadese singer-songwriters werden geselecteerd voor deze unieke muziek documentaire. Op een van de mooiste locaties in de Canadese Rocky Mountains komen ze samen in een open-air theater omringd door 100 beste vrienden en fans. In de 3 dagen durende sessies spelen ze hun beste songs geheel akoestisch en unplugged allemaal professioneel op video geregistreerd en verwerkt in een bijzondere muziek documentaire.

Campfire Sessions

Whoisontour.org is de internationale showcase website van Mc-Ent management. Op deze site staan alle Canadese bands, producties en artiesten. De lijst met artiesten wordt steeds verder uitgebreid. Alle gepubliceerde artiesten zijn beschikbaar voor internationale optredens.

whoisontour org

"Holidays Are Coming" is een energieke Amerikaans getinte kerstshow in Big-Band stijl. Het concert wordt jaarlijks gespeeld door de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (Koninklijke Landmacht). Tijdens de theatershows ontvangt het orkest een of meer solisten.

Holidays Are Coming

De Canadese groep Laura Vinson & Free Spirit is een van de parade paardjes bij Mc-Ent management. Al meer dan 17 jaar wordt er intensief samengewerkt. Naast het tourmanagement ontwikkelde producent en artiest een theatershow gebasseerd op de muziek van Vinson.

lauravinson com

Proud member of...

IMMF (International Music Managers Forum)    MBM (Music Business Mentoring)    Buma Stemra auteursrechten organisatie   Sena (Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten)