fbpx
Mc Ent Home of

 

Laura Vinson genomineerd in Canada

Facebook Promotie Warrior nominee
De Canadese zangeres Laura Vinson en haar band Free Spirit is in eigen land genomineerd door de "Canadian Folk Music Awards" in de categorie "Aboriginal* Songwriter of the Year". De winnaars van de diverse categoriën worden op 7 november van dit jaar bekend gemaakt in een groots en landelijk uitgezonden galashow die wordt opgenomen in Edmonton AB Canada. De nominatie heeft Laura en haar band te danken aan de release van het album "WARRIOR" dat in 2013 in Nederland en in mei van dit jaar in Canada verscheen.

In deze categorie moet Laura het opnemen tegen vier andere genomineerden waaronder de uiterst populaire Buffy Sainte Marie.

CFMA

Nederlands tintje.
Dit album is door Mc-Ent productions in Nederland gemixt en geproduceerd. Een deel van de opnamen zijn live opgenomen tijdens de theatertournee in Nederland in 2011 en 2013. Deze opnamen zijn aangevuld met studioopnamen met als eindresultaat het album "WARRIOR" en nu ook nog een zeer prestigieuze nominatie. Via de live videostream Periscope van Twitter konden we live meegenieten van de nominaties op woensdag 9 september jl.

Omdat wij een mooie rol hebben mogen spelen in de tot stand koming van dit album reizen we begin november af naar Edmonton Alberta Canada om het spektakel bij te wonen!* in Nederland associeren wij Aboriginal met Australië. Het woord Aboriginal betekend "originele, of eerste bewoners en wordt in Canada gebruikt voor de First Nations, of zoals wij ze noemen de Indianen.