fbpx

Mc-Ent management en productions

logo

Mc-Ent management en productions
is een persoonlijk management, service- en adviesbureau voor artiesten, muziekproducties en partner van professionele live muziek locaties. Alle diensten vloeien naadloos over en vullen elkaar aan. In het huidige online klimaat van zelfpromotie zijn wij een stabiele partner die veel taken van de creatieveling kunnen overnemen, aanvullen en ondersteunen, professionaliseren en uitvoeren. 


   Artiesten


Het persoonlijk artiestenmanagement onderscheidt zich in twee groepen; Nederlandse en Canadese artiesten. De artiesten worden zowel artistiek als zakelijk begeleid in de opbouw en het uitbreiden van hun carrière, het samenstellen van podiumshows en de promotie via onder andere social media.

Als servicebureau in dienst van artiesten werkt het bureau als persoonlijk artiestenmanagement en wordt dit ondersteund door een eigen muziekmedia label Col-Me records met een eigen internationaal online distributie kanaal, de muziekuitgeverij Mc-Ent publishing en de matchmaker community whoisontour.org for international artists and bands on tour in Europe. 

 


   Produceren


Voor het eigen label Col-Me records, de web-tv show The Campfire Sessions en in opdracht van derden worden geluid- en beelddragers door de eigen producer geproduceerd en gemixt. Aanvullende dienst is het DTP werk zoals hoesontwerp maar ook het reproduceren van geluid en beelddragers en het maken en plaatsen van internet streams.


   Tourmanagement 


De matchmaker community whoisontour.orgfor international artists and bands on tour in Europe is bedoelt voor internationaal reizende artiesten die in Europa willen optreden. Vraag en aanbod. Zowel de artiesten als de organisatoren van internationale  festivals, muziekclubs en evenementen kunnen een account openen op de social website en op deze manier met elkaar in contact komen. De community bied veel promotie mogelijkheden en een uitgebreide portfolio van alle leden. Voor geselecteerde groep artiesten werkt Mc-Ent management en productions met een eigen tourmanagement die de gehele logistieke en zakelijke kant van een tournee voor haar rekening neemt.


  Impresariaat


Het impresariaat richt zich op eigen muziektheater producties.  Van idee concept tot het samenstellen van het budget, het produceren van de show tot aan de promotie en de wervelende live uitvoeringen op locatie. Naast eigen muziektheater en festivalproducties produceren wij in opdracht programma’s voor derden. We denken graag mee!