fbpx

Marla David Celia  photo by Oliver SiglochDe uit Toronto Canada afkomstige David Celia is een singer songwriter, een fantastische gitarist en staat bekend om zijn gedreven live optredens. Zijn songs zitten vol van warn sentiment gemixt met humor.
Marla is een Duits Spaanse singer songwriter die haar muziek inspireert op de vele reizen die ze maakte over de hele wereld. Haar akoestische gitaar muziek en teksten zitten vol met verloren liefdes.

David komt met grote regelmaat naar Europa en speelt dan sinds 2015 samen met Marla als duo in verschillende landen. Hun stijlen vermengen zich tot een bijna jaren 60 sound vol met melodische liedjes. Inmiddels nemen de artiesten gezamenlijk CD’s op waarvan “Daydreamers” het nieuwste stukje werk is dat aan de basis staat van de Europese tournees.


Biografie (original in English)

Joal Kamps

Flint & Feather bestaat uit gehuwd stel Joal en Lauren Kamps. De uit Calgary Canada afkomstige koppel ikun je het beste omschrijven als een vrij gevochten artiesten die zich niet in een standaard genre laten plaatsen. Joalj is een zanger en liedjesschrijver die met zijn verhalen bruggen bouwt en makkelijk contact maakt met zijn publiek. Met een dosis humor en een paar woorden Nederlands vanwege zijn Nederlandse voorouders verteld hij over zijn muziek, zijn voorouders hun geschiedenis en emigratie proces naar Canada en vooral zijn liefde voor zijn vrouw Lauren.


Flint & Feather heeft een eigen genre gecreëerd die ze Rocky Mountain Folk-Pop noemen en die een mix is van echte folk met wat country pop invloed. De liedjes zitten vol met verhalen over Joal zijn familie en zichzelf waarbij Canadese geschiedenis uit met name de Rocky Mountains een rol spelen.