fbpx

Concerten & live optredens

Bent u op zoek naar gewoon een goed optreden op zoek naar een concert op een bijzondere locatie, in de openlucht of bijvoorbeeld in uw eigen bedrijfspand. Dan willen wij u graag adviseren en helpen met de invulling van de zogenoemde ‘line up’. 

Veel van de artiesten waar wij mee werken hebben naast hun festival en theater shows ook een programma voor bijzondere evenementen, optredens en unieke concerten. Ook zijn er artiesten die speciaal voor uw evenement een uniek muziekprogramma samenstellen.

Het liefst hebben wij natuurlijk dat één van onze eigen artiesten perfect past op uw evenement, en wij zijn ervan overtuigd dat we u hier goed in kunnen adviseren. Maar heeft u een ander idee of een andere artiest in gedachten dan denken wij graag met u mee.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de muziek en evenementenbranche en kennen heel veel collega’s die artiesten vertegenwoordigen. Ook zijn wij bekend bij verschillende locaties waar uw evenement zou kunnen plaatsvinden. Naast de eigen ervaring hebben wij ook het ‘grote locatie boek’ voor als wij geen locatie bij u in de buurt kennen. In overleg doen wij vooronderzoek en stellen graag voor u vast of deze locatie geschikt is voor uw evenement.


*Belangrijk om te weten is dat er tussen evenementenbureaus en bijvoorbeeld artiestenmanagement afspraken zijn gemaakt over artiesten tarieven. Dit betekend voor u als opdrachtgever dat u nooit meer betaald voor een artiest of entertainment onderdeel bij wie u deze ook boekt. Dit is geregeld in onderlinge tarief afspraken waarbij een extern bureau een afgesproken korting krijgt als deze een artiest die ’niet uit eigen stal komt’ ergens anders boekt. Wel zo prettig om te weten voor u als opdrachtgever! Je kunt met één partij samen uw concert, optreden of evenement organiseren zonder u zorgen te hoeven maken of u niet teveel betaald voor de artiest. Maak kennis met ons en maak een vrijblijvende (Skype) afspraak.