fbpx

Bewust Artiest coaching

Het BEWUST ARTIEST project is bedoelt voor artiesten die zich beter bewust willen zijn van hun mogelijkheden op een podium. Zaken als zangcoaching, repertoire keuze, uitstraling, presentatie komen aan bod. Een aantal specialisten op hun eigen vakgebied werken mee om de artiest de beste tools te geven voor een spetterende start en/of vervolg van hun artiesten carrière.


Er zijn veel artiesten die prachtig kunnen zingen maar emotioneel het liedje niet raken. Andere artiesten zingen de sterren van de hemel en weten emotie in muziek om te zetten maar als het aankomt op presentatie, introductie en vertellen over hun lied en zichzelf klappen ze dicht door podium vrees. Het spreken in het openbaar is iets heel anders als op treden. En als je zelf presenteert wat zeg je dan tegen je publiek.


In één of meerdere workshops komt het coaching team samen om de grond beginselen van het artiest zijn te vertellen, te oefenen en handvatten te geven waar je mee aan de slag kunt.


Er zijn verschillende modules, van een halve dag introductie en korte training tot een coaching en trainings traject van 10 opvolgende weken waarbij het er een eindpresentatie volgt voor publiek die professioneel wordt opgenomen en welke je kunt gebruiken als promotie materiaal voor audities.

Setske Mostaert, zang- en talentencoach